Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Vrouw verkoopt baby om vliegtuigticket te kopen en krijgt vier jaar cel

Een 28-jarige vrouw uit Oezbekistan is vandaag door een rechtbank in Sint-Petersburg tot vier jaar cel veroordeeld. Zij had haar pasgeboren baby voor 166 euro verkocht en dat geld prompt gebruikt om een vliegtuigticket te kopen.

1 reactie

 • Katja Schraudy

  5 jaar geleden
  Terecht je verkoopt geen baby,Het is geen speel goed dat je zomaar in de winkel koopt het is een leefde wezen.3 of 4 jaar cel is te weinig,10 jaar cel dan kunnen ze over na denken wat ze gedaan hebbenmet die baby.
 1. Erdogan: “Meer dan 50.000 doden door aardbevingen in Turkije”

  Erdogan: “Meer dan 50.000 doden door aardbevin­gen in Turkije”

  Zes weken na de zware aardbevingen in het grensgebied tussen Turkije en Syrië is het officiële dodental in Turkije opgelopen tot meer dan 50.000. Dat meldt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. De materiële schade bedraagt ongeveer 104 miljard dollar (97 miljard euro), zei hij op een internationale donorconferentie in Brussel. Bijna 300.000 gebouwen zijn zwaar beschadigd. De internationale gemeenschap heeft alvast 7 miljard euro steun beloofd.
 2. Documentaire onderzoekt of er nog vijfde vliegtuig was op 9/11: “Verdachte passagiers in eerste klasse wilden zo snel mogelijk vertrekken”

  Documentai­re onderzoekt of er nog vijfde vliegtuig was op 9/11: “Verdachte passagiers in eerste klasse wilden zo snel mogelijk vertrekken”

  De bemanning van een United Airlines-vlucht is er stellig van overtuigd dat hun vliegtuig als vijfde kamikazetoestel had moeten dienen op 9/11. Vier passagiers in eerste klasse gedroegen zich die ochtend verdacht en wilden zo snel mogelijk vertrekken. In het vliegtuig ernaast werden later snijmessen teruggevonden. Mogelijk beging een medeplichtige die de terroristen tijdens de voorbereiding moest helpen een cruciale fout.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.