Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Vrouw verduistert 1,1 miljoen op haar werk en stuurt alles naar internetliefde in Afrika: "Ik dacht dat hij zou terugbetalen”

BuitenlandEen Nederlandse vrouw die 1,1 miljoen euro verduisterde op haar werk, heeft al dat geld overgemaakt naar een man in Afrika. Die leerde ze kennen via Facebook, en ze was verliefd op hem. Ze werd ook gechanteerd met een naaktfoto die ze hem gestuurd had.

34 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Iemand die je niet kent zo dikwijls geld sturen en meer en meer zonder dat er eens een cent terugkomt, hoe dom kan je zijn? Ze is verliefd op hem maar heeft hem nog nooit gezien, zelfs niet op foto. NOOIT geld sturen naar iemand. Ja kan dat 1 keer doen maar als die vraag om geld blijft komen, dan weet je dat ze je aan het oplichten zijn. En die foto van z'n hoofd in verband kan zomaar van internet geplukt zijn om medelijden op te wekken en doen alsof het allemaal waar is.
 • Ben Strubbe

  2 jaar geleden
  Ronald Reagan herhaalde het steeds weer: "Trust, but verify.", (vrij vertaald; Vertrouwen is goed, maar controle is beter), een Russisch spreekwoord.
 • Tony Verdonk

  2 jaar geleden
  Sorry ik geloof hier niets van, niemand is ZO stom om zoveel geld te stelen en te geven aan iemand dat ze nog niet gezien heeft..
 • Mohamed Kabbal

  2 jaar geleden
  1 milj is toch wel heel veel om niet opgemerkt te worden, dat is maandelijks € 45833 want ze begon in 2015 en werd 2017 betrapt. Dat er bij niemand een belletje ging rinkelen begrijp ik echt niet. Grote bedragen hebben meer dan 1 handtekening nodig.
 • Ronny Deckers

  2 jaar geleden
  Als je je nog eens afvraagt waarom ze ons toch met dat soort mails en berichten blijven overspoelen. Nu weet je het. Elk jaar zijn er weer een paar die er in stinken. Heel, heel klein percentage, maar veel heb je er aan dat tarief niet nodig hé.
 1. “Ik dacht dat hij me graag zag”: Diane (60) gaf al haar spaargeld uit aan jongere man (26) in Sri Lanka en kreeg deksel op de neus
  Buitenland

  “Ik dacht dat hij me graag zag”: Diane (60) gaf al haar spaargeld uit aan jongere man (26) in Sri Lanka en kreeg deksel op de neus

  “Ik voel me dom.” Dat zegt de Schotse Diane De Zoysa (60). Vorig jaar verkocht ze have en goed en reisde ze naar Sri Lanka om bij haar jongere echtgenoot Priyanjana (26) te kunnen zijn. Haar familie en vrienden waarschuwden haar dat het hem alleen om haar geld te doen was, maar ze zette toch door. 100.000 euro spaargeld armer en diep in de schulden keerde ze dinsdag naar huis terug.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen