De kunstenares van ongeveer 40 jaar woonde totaal afgelegen, in een gebied in de regio Galicia dat al jaren kampt met ontvolking.
Volledig scherm
De kunstenares van ongeveer 40 jaar woonde totaal afgelegen, in een gebied in de regio Galicia dat al jaren kampt met ontvolking. © Google Maps/Wikimedia Commons

“Vrouw uit België dood aangetroffen in haar afgelegen huis in Spanje”

Een vrouw van rond de 40 jaar is in Spanje dood teruggevonden. Dat schrijft de Spaanse krant ‘La Voz de Galicia’. De vrouw, een ex-militair, lag dood in het huis dat ze zelf aan het renoveren was. Volgens de Spaanse krant gaat het om een Belgische, maar Buitenlandse Zaken ontkent dat. Ze zou wel lange tijd in België gewoond hebben.

4 reacties

 • johan vandeweghe

  2 maanden geleden
  met gebonden handen maar geen sporen van geweld ?? ze is misschien zo geboren ?
 • wout janssen

  2 maanden geleden
  Met juiste knoop kan je perfect zelf je handen vastbinden. Veel mensen die zich ophangen doen dat om te beletten dat ze zich bedenken.
 • Carlo Blanckaert

  2 maanden geleden
  Met gebonden handen aangetroffen, maar geen sporen van geweld. Volgens mij duiden gebonden handen altijd op een spoor van geweld. Zeker als je gebonden wordt en dagen aan je lot wordt overgelaten.
 • NINA THIELMAN

  2 maanden geleden
  De vrouw werd met gebonden handen aangetroffen. Toch zijn er volgens de politie op het eerste zicht geen sporen van geweld! Dat zegt veel over de Spaanse politie!
 1. Hoeveel schade en slachtoffers? Observatievliegtuigen en hulpgoederen vliegen naar Tonga, dat afgesneden blijft van de wereld
  2

  Hoeveel schade en slachtof­fers? Observatie­vlieg­tui­gen en hulpgoede­ren vliegen naar Tonga, dat afgesneden blijft van de wereld

  Na de onderzeese uitbarsting van de vulkaan ‘Hunga-Tonga-Hunga-Ha'apai’ in de Stille Oceaan zaterdag blijft Tonga, een koninkrijk van 177 eilanden in de eilandengroep in Polynesië, afgesneden van de rest van de wereld. Het is maandagochtend nog steeds niet duidelijk hoeveel schade, gewonden of zelfs overlijdens de vulkaanuitbarsting veroorzaakte. Tot 80.000 mensen kunnen getroffen zijn, meldden hulporganisaties aan de Britse openbare omroep BBC. Australië en Nieuw-Zeeland trachten de materiële schade vanuit de lucht op te meten.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.