De kunstenares van ongeveer 40 jaar woonde totaal afgelegen, in een gebied in de regio Galicia dat al jaren kampt met ontvolking.
Volledig scherm
De kunstenares van ongeveer 40 jaar woonde totaal afgelegen, in een gebied in de regio Galicia dat al jaren kampt met ontvolking. © Google Maps/Wikimedia Commons

“Vrouw uit België dood aangetroffen in haar afgelegen huis in Spanje”

Een vrouw van rond de 40 jaar is in Spanje dood teruggevonden. Dat schrijft de Spaanse krant ‘La Voz de Galicia’. De vrouw, een ex-militair, lag dood in het huis dat ze zelf aan het renoveren was. Volgens de Spaanse krant gaat het om een Belgische, maar Buitenlandse Zaken ontkent dat. Ze zou wel lange tijd in België gewoond hebben.

4 reacties

 • johan vandeweghe

  1 jaar geleden
  met gebonden handen maar geen sporen van geweld ?? ze is misschien zo geboren ?
 • wout janssen

  1 jaar geleden
  Met juiste knoop kan je perfect zelf je handen vastbinden. Veel mensen die zich ophangen doen dat om te beletten dat ze zich bedenken.
 • Carlo Blanckaert

  1 jaar geleden
  Met gebonden handen aangetroffen, maar geen sporen van geweld. Volgens mij duiden gebonden handen altijd op een spoor van geweld. Zeker als je gebonden wordt en dagen aan je lot wordt overgelaten.
 • NINA THIELMAN

  1 jaar geleden
  De vrouw werd met gebonden handen aangetroffen. Toch zijn er volgens de politie op het eerste zicht geen sporen van geweld! Dat zegt veel over de Spaanse politie!