Volledig scherm
© Yelp

Vrouw schrijft slechte recensie op Yelp. Opeens staat manager restaurant voor haar deur

BuitenlandEen Amerikaanse vrouw die zich niet echt enthousiast toonde na het eten van een maaltijd van een afhaalrestaurant in Sterling, Virginia, heeft de schrik van haar leven opgelopen toen de manager van de zaak opeens voor haar deur verscheen.

23 reacties

 • Jos Hill

  3 jaar geleden
  Aan de zaakvoerders hieronder want daar zijn er veel bij wees blij dat de mensen een recentie schrijven, als ze dat niet deden bleven ze gewoon weg en zou je niets aan het probleem kunnen doen als jullie dat al zouden willen . Maar eigenlijk hoeven jullie niets te doen de meeste durven toch niets te zeggen over den brol en vuiligheid die jullie severen aan schandalige prijzen.
 • Kristelle Beernaert

  3 jaar geleden
  ANN LIMBOS alsof jij nog nooit iets besteld hebt...
 • Jan Paulussen

  3 jaar geleden
  Als dit het verhaal is heeft de vrouw niets verkeerd gedaan en is de manager een sul. Ik vind het juist heel positief dat jan en alleman een recensie kan schrijven want de professionele recensenten zijn vaak arrogante jammervoeten.
 • chelle db

  3 jaar geleden
  Ze vroegen haar zélf om een recensie te schrijven. Als het eten zo tegenvalt, moet je dan liegen?? En afhaal of niet maakt toch niet uit want je betaalt er toch voor?? Dan vraagt er hier een slimme of ze geen boterham met kaas kan maken...komaan zeg... leven jullie om te bekritiseren? Jullie klagen dus nooit als je een koude koffie krijgt of een broodje waar de helft niet op ligt? Goe zenne, de wereld is weer wat mooier met mensen als jullie erin...
 • Kris Verbeek

  3 jaar geleden
  Wij schrijven ook recenties maar wij hebben een gans leven in 2 en 3 sterren restaurants gegeten en in 4 en 5 sterren hotels overnacht (soms zijn er geen 5 sterren hotels op de plaats waar je moet zijn). Maar ik zou nooit een recentie geven voor een aan huis geleverde maaltijd. Want natuurlijk zijn de beignets dan klef.
 1. Zwitsers stemmen voor boerkaverbod en tegen elektronische identiteit
  60

  Zwitsers stemmen voor boerkaver­bod en tegen elektroni­sche identiteit

  Zwitsers hebben zich zondag in referenda weer kunnen uitspreken en een kleine meerderheid heeft zich volgens de eerste berichten achter een verbod op gezichtsbedekkende kleding geschaard. De term boerka kwam officieel niet op de stembiljetten voor, maar voor iedereen is het duidelijk dat het om dat soort gezichtsbedekking gaat. Er zijn naar schatting dertig mensen in Zwitserland die een boerka dragen, aldus plaatselijke media.
 2. “Ik schreef open brief aan CEO van bedrijf waar ik werkte om lage lonen aan te klagen. Het verwoestte mijn leven”
  Buitenland

  “Ik schreef open brief aan CEO van bedrijf waar ik werkte om lage lonen aan te klagen. Het verwoestte mijn leven”

  Talia Jane (27) was het beu. Beu dat ze elke maand moest krabben om rond te komen ondanks het feit dat ze zeker 40 uur per week werkte. En beu dat ze ondanks haar sobere leven de schulden opstapelde. Daarom besloot ze een open brief te schrijven aan de CEO van het bedrijf waar ze werkte. Om de extreem lage lonen aan te klagen. De brief ging viraal op sociale media. En hij verwoestte haar leven.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen