Een illustratief beeld.
Volledig scherm
Een illustratief beeld. © ShutterStock

Vrouw met mysterieuze migraine blijkt kogel in hoofd te hebben. Spoor leidt naar haar vriend

BuitenlandIn de Verenigde Staten vond deze week een opmerkelijk proces plaats. Alles begon met een vrouw die wekenlang te kampen had met een mysterieuze migraine. Artsen ontdekten tot ieders verbazing – inclusief die van de vrouw zelf – dat er een kogel in haar hoofd zat. Toen speurders probeerden te achterhalen hoe die daar terecht was gekomen, leidde het spoor naar haar vriend.

0 reacties

 1. Zittingsdeurwaarder Cyriel Lambrix schrijft over 25 jaar ophefmakende zaken: “Zelfs de grootste seriemoordenaar blijft een mens, maar Ronald Janssen heb ik geen letter meer gegund”
  PREMIUM

  Zittings­deur­waar­der Cyriel Lambrix schrijft over 25 jaar ophefmaken­de zaken: “Zelfs de grootste seriemoor­de­naar blijft een mens, maar Ronald Janssen heb ik geen letter meer gegund”

  “Dames en heren, het hof.” Ontelbare keren heeft zittingsdeurwaarder Cyriel Lambrix (80) die zin de voorbije jaren al uitgesproken, net voordat hij de voorzitter en de twee assessoren de Tongerse assisenzaal binnenleidde. Nadien volgde hij nauwgezet het draaiboek dat hij al jaren uit het hoofd kent. Ook in grote mediaprocessen, zoals de parachutemoord of de zaken rond seriemoordenaars Ronald Janssen of Renaud Hardy, stond hij alle partijen vanop de eerste rij bij. Het leverde hem na elk proces steevast een uitgebreid dankwoord op. En tal van straffe anekdotes.
 1. Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  De Italiaanse stad Ardea, in de buurt van Rome, is zondagochtend opgeschrikt door een gruwelijk drama. Een 35-jarige man schoot daar in een park twee spelende broertjes van 3 en 8 jaar dood. De kinderen stierven in de armen van hun vader, met wie de schutter mogelijk een conflict zou hebben. Dat wordt door de Italiaanse politie onderzocht. Ook een 84-jarige voorbijganger werd na het drama zonder enige aanleiding doodgeschoten.
 2. Van moordbekentenis tot drugsgebruik en overspel: dit zijn de sappigste biografieën van sterren
  Celebrities

  Van moordbeken­te­nis tot drugsge­bruik en overspel: dit zijn de sappigste biogra­fieën van sterren

  Het leven van veel beroemdheden is gevuld met seks, drugs en rock’n’roll, of zo stellen we het ons toch voor. Gelukkig kunnen biografieën ons een inkijkje in dat privéleven geven, dat meestal goed verborgen gehouden wordt. Zoals het net verschenen boek van Demi Moore, waarin ze geen blad voor de mond neemt en zich kwetsbaarder opstelt dan ooit. Maar ook met deze acht memoires zit je goed voor een sappige, smeuïg of pikant verhaal.