Vrouw met handicap moet uit vliegtuig kruipen nadat personeel weigert speciale rolstoel te geven

Natalie Curtis werd donderdag niet geholpen door het vliegtuigpersoneel van Jetstar. Natalie, die in een rolstoel zit, vroeg de speciale rolstoel die door het gangpad van het vliegtuig past om uit te stappen, maar kreeg het niet. Nochtans kreeg ze die wel bij het instappen. “Ik moest bijbetalen, maar dat heb ik werkelijk nog nooit moeten doen”, zegt ze.

30 reacties

 • Ruben Beylemans

  3 maanden geleden
  Dit zijn beelden die echt niet toegelaten word. Een kleine moeite om iemand buiten te helpen. Respect ontbreekt in alle omstandigheden. Moes ik aanwezig zijn zou ik mijn hulp direct aanbieden. Ik kan het niet aanzien. Die vrouw heeft er ook niet voor gekozen om in een rolstoel te belanden.
 • mireille pissens

  3 maanden geleden
  Das gewoon een schande! Ampathie bestaat niet meer en zeker geen verdraagzaamheid. Hoe kunt je die vrouw zo op de grond laten kruipen! Waren daar geen mannen om te helpen. Triestig!
 • Roger Baetens

  3 maanden geleden
  Hier zijn blijkbaar veel mensen aanwezig die nog niet goed weten hoe het werkt. Ik zelf zit ook in een rolstoel en tot heden geen klachten. Als je een reis boekt kun je aanduiden of je hulp nodig hebt. De luchtvaart maatschappij geeft uw gegevens dan door aan de plaats van vertrek en aankomst en daar wordt je dan met alles geholpen. En er konden geen mannen helpen omdat je als laatste het vliegtuig mag verlaten. En de crew mag dit niet doen ze hadden wel iemand kunnen aanspreken daar
 • jan De Grande

  3 maanden geleden
  Je hoort maar één geluid. Voor zelfde geld had ze gewoon geen geduld. Zie veel mensen met rolstoel om voorkeursbehandeling te krijgen. Eenmaal uit de luchthaven gebeurd het mirakel ze kunnen weer lopen !!
 • marc vandecauter

  3 maanden geleden
  Die rolstoel zal niet aan de crew gelegen hebben Miranda maar de crew had die vrouw kunnen helpen zonder rolstoel.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten”
  86

  Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremis­ten aan de deur zetten”

  Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) is niet onder de indruk van het ontslag van Dries Van Langenhove als Kamerlid. “Moet ik nu applaudisseren omdat een complotdenker uit het parlement stapt en zijn propagandamachine buiten het parlement voortzet?”, zei Demir bij ‘VTM NIEUWS’. Volgens haar blijft een samenwerking met Vlaams Belang uitgesloten. “Tom Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten.”