Volledig scherm
© Shutterstock

Vrouw met coronavirus sterft tijdens bevalling: “Hoe oneerlijk is dit?”

Grote verslagenheid bij het personeel van het Whittington Hospital in de Londense wijk Archway: een vrouw die het coronavirus opgelopen had, is gestorven terwijl ze aan het bevallen was. De baby heeft het wel overleefd.

11 reacties

 • sonia hendrickx

  9 maanden geleden
  Het zijn niet de ouderen uit de zorgcentra die het hebben binnengebracht, maar zij moeten wel de zwaarste tol betalen!
 • Chris Verberne

  9 maanden geleden
  We moeten allemaal eensgezind zijn en voor elkaar op komen. We kunnen onze oudere generaties niet aan hun lot overlaten. Het zijn zij die voor onze huidige welvaart gezorgd worden. Denk aan uw eigen familie, aan de ouderen in uw familie. Als zij getroffen worden, wat zou u ervan denken als zij aan hun lot overgelaten zouden worden? We moeten met ons allen ons best doen om zoveel mogelijk mensen te redden.
 • rumen wendy

  9 maanden geleden
  Bernd Vaes dat klopt niet. In Duitsland en Nederland bv wordt dat ook gedaan. Andere landen waarschijnlijk ook maar die geven er geen rugbaarheid aan
 • Jenten Janssens

  9 maanden geleden
  @bernd , het is kiezen man , ofwel gade voor u oude generatie voor die nog een paar jaar te redden ofwel gade voor de jongere generatie’s en help je die het is de jongere generaties die deze financiële crisis de komende 50 jaar gaan moeten oplossen en niet die oude generatie , het is hard maar moeder natuur is hard , en wij als mensheid gaan nooit moeder natuur te baas kunnen
 • Kristof Lintermans

  9 maanden geleden
  Dat noemen ze triage en gebeurd overal.
 1. Britse variant nu 200 keer vastgesteld in Nederland, link met Verenigd Koninkrijk ontbreekt vaak

  Britse variant nu 200 keer vastge­steld in Nederland, link met Verenigd Koninkrijk ontbreekt vaak

  In Nederland zijn inmiddels iets meer dan 200 gevallen van de Britse variant van het coronavirus vastgesteld. Dat bevestigt het RIVM na vragen van de krant het Algemeen Dagblad. Dat is ongeveer een verdubbeling van het aantal gevallen vergeleken met een week geleden. Toen stond de teller nog op 96 stuks. Gevreesd wordt dat de Britse variant veel besmettelijker is dan de bestaande variant van het coronavirus.
 2. Dertiende en laatste executie onder Trump uitgevoerd op met corona besmette gedetineerde die onschuld staande hield

  Dertiende en laatste executie onder Trump uitgevoerd op met corona besmette gedetineer­de die onschuld staande hield

  De dertiende en laatste federale executie tijdens de regeerperiode van president Donald Trump is zaterdagochtend in alle vroegte uitgevoerd. De 48-jarige Dustin Higgs kreeg in de gevangenis van Terre Haute in de staat Indiana een dodelijke injectie toegediend en werd om 01.23 uur (lokale tijd, 07.23 uur Belgische tijd) doodverklaard door het Amerikaanse federale bureau voor het gevangeniswezen.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw