Volledig scherm
© Shutterstock

Vrouw met coronavirus sterft tijdens bevalling: “Hoe oneerlijk is dit?”

Grote verslagenheid bij het personeel van het Whittington Hospital in de Londense wijk Archway: een vrouw die het coronavirus opgelopen had, is gestorven terwijl ze aan het bevallen was. De baby heeft het wel overleefd.

11 reacties

 • sonia hendrickx

  10 maanden geleden
  Het zijn niet de ouderen uit de zorgcentra die het hebben binnengebracht, maar zij moeten wel de zwaarste tol betalen!
 • Chris Verberne

  10 maanden geleden
  We moeten allemaal eensgezind zijn en voor elkaar op komen. We kunnen onze oudere generaties niet aan hun lot overlaten. Het zijn zij die voor onze huidige welvaart gezorgd worden. Denk aan uw eigen familie, aan de ouderen in uw familie. Als zij getroffen worden, wat zou u ervan denken als zij aan hun lot overgelaten zouden worden? We moeten met ons allen ons best doen om zoveel mogelijk mensen te redden.
 • rumen wendy

  10 maanden geleden
  Bernd Vaes dat klopt niet. In Duitsland en Nederland bv wordt dat ook gedaan. Andere landen waarschijnlijk ook maar die geven er geen rugbaarheid aan
 • Jenten Janssens

  10 maanden geleden
  @bernd , het is kiezen man , ofwel gade voor u oude generatie voor die nog een paar jaar te redden ofwel gade voor de jongere generatie’s en help je die het is de jongere generaties die deze financiële crisis de komende 50 jaar gaan moeten oplossen en niet die oude generatie , het is hard maar moeder natuur is hard , en wij als mensheid gaan nooit moeder natuur te baas kunnen
 • Kristof Lintermans

  10 maanden geleden
  Dat noemen ze triage en gebeurd overal.
 1. Colombiaanse drugsbaron in 2010 veroordeeld tot 32 jaar cel in VS, nu opgepakt in Nederlandse cokemanege
  PREMIUM
  2

  Colombiaan­se drugsbaron in 2010 veroor­deeld tot 32 jaar cel in VS, nu opgepakt in Nederland­se cokemanege

  Eén van de Colombianen die in augustus 2020 werd gearresteerd in de cocaïnewasserij in het Nederlandse Nijeveen (provincie Drenthe), blijkt drugsbaron Alejandro C. (40) te zijn. Een man die in de Verenigde Staten in 2010 werd veroordeeld tot 32 jaar cel voor heroïnehandel. Hoe kon hij alweer vrij zijn? Een Amerikaanse agent, die destijds betrokken was bij de zaak: “Ik ben teleurgesteld.”
 2. VUB-prof slaat alarm: “Helft rusthuisbewoners overleeft coronacrisis niet als niet iedereen getest wordt”
  PREMIUM

  VUB-prof slaat alarm: “Helft rusthuisbe­wo­ners overleeft coronacri­sis niet als niet iedereen getest wordt”

  “Als we vandaag niet starten met het testen van álle bewoners en personeelsleden in álle woonzorgcentra, dan overleeft de helft van de rusthuisbewoners het coronavirus niet.” VUB-professor Dirk Devroey trekt aan de alarmbel nu het aantal overlijdens in de woonzorgcentra fors stijgt. Vandaag worden alvast 11.000 testkits in de Vlaamse rusthuizen geleverd. “Een begin, maar er is meer nodig om de situatie onder controle te krijgen.”
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv