De baby die achtergelaten werd in de kinderwagen.
Volledig scherm
De baby die achtergelaten werd in de kinderwagen. © RV

Vrouw laat kinderwagen mét baby achter op Frans treinperron

In de Franse gemeente Juvisy-sur-Orge heeft een vrouw haar kinderwagen mét baby achtergelaten op het treinperron. Pas na een oproep op sociale media ging de moeder zich melden in het politiekantoor.

 1. Belg en Française die sinds dinsdag vermist waren in Zwitserland dood teruggevonden
  Update

  Belg en Française die sinds dinsdag vermist waren in Zwitser­land dood teruggevon­den

  Frédéric Waterloo en Marine Gilabert, de Belgische man en Franse vrouw die sinds dinsdag vermist waren in Zwitserland, zijn dood teruggevonden. De politie van het Zwitserse kanton Wallis zegt “concrete bewijzen” te hebben dat de twee vrienden omgekomen zijn in een lawine. De hulpdiensten blijven naar eigen zeggen proberen om de lichamen te bergen, zo schrijft de krant ‘7Dimanche’ op basis van Zwitserse media.
 2. Russische oud-vicepresident: "Poetin maakt zich belachelijk omdat hij zich laat omringen door absoluut incompetente militaire leiders”
  8

  Russische oud-vicepresi­dent: "Poetin maakt zich belache­lijk omdat hij zich laat omringen door absoluut incompeten­te militaire leiders”

  Aleksandr Roetskoj (75), die diende als plaatsvervanger van president Boris Jeltsin, heeft fors uitgehaald naar de huidige Russische president, zoals je in de video bovenaan kan bekijken. Hij zegt dat de invasie nooit had mogen plaatsvinden. Hij beschuldigt Vladimir Poetin van het “zinloos” doden van tienduizenden Russische soldaten die in de oorlog als “kanonnenvoer” zijn gebruikt.