Een man uit Gouda, met wie de verdachte in een café was, was onwel geworden. Ze had drie pillen met kalmeringsmiddel in zijn bier gedaan.
Volledig scherm
Een man uit Gouda, met wie de verdachte in een café was, was onwel geworden. Ze had drie pillen met kalmeringsmiddel in zijn bier gedaan. © ANP XTRA

Vrouw die Tinder-dates drogeerde en daarna bestal, riskeert anderhalf jaar cel

In de rechtbank van Den Haag staat een 36-jarige vrouw uit Peru terecht voor het drogeren en bestelen van haar Tinder-dates. Ze riskeert anderhalf jaar cel. Verdachte Katherine C.G. werd medio februari opgepakt nadat een man uit Gouda met wie zij in een café was, onwel was geworden.

0 reacties

 1. Protest tegen avondklok in Nederland ontspoort: betogers steken teststraat in brand, jongeren keren zich tegen politie

  Protest tegen avondklok in Nederland ontspoort: betogers steken teststraat in brand, jongeren keren zich tegen politie

  De Nederlandse gemeente Urk, politie en het openbaar ministerie laten weten "zeer verontwaardigd te zijn over de gebeurtenissen" van gisterenavond in de gemeente. "Vanavond was een groep relschoppers actief die de rust op Urk verstoorde. Met een gedrag waar geen woorden aan kunnen worden gegeven. Van het gooien van vuurwerk en stenen tot aan het vernielen van politieauto's en met als dieptepunt het in de brand steken van de testlocatie", schrijven ze in een persbericht. Ook op een aantal andere plekken in Nederland was het onrustig, in totaal werden zestien mensen aangehouden. Gisteren was bij onze noorderburen voor het eerst de avondklok van kracht.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur