Guido Elsen verdween nadat hij opgenomen werd in dit ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido Elsen verdween nadat hij opgenomen werd in dit ziekenhuis. © RV/Google Maps

Vrouw die als laatste Guido (62) zag op Tenerife getuigt: “Hij werd van de brancard naar een bed verplaatst. En toen was hij weg”

“Wat is er in godsnaam gebeurd met Guido?” Al drie weken wachten familie en vrienden van Guido Elsen op een antwoord. De man was op vakantie op het Canarische eiland Tenerife, toen hij een allergische reactie kreeg. Gelukkig waren er vrienden in de buurt. Guido werd naar de spoeddienst gebracht, maar wat nadien gebeurde, is een mysterie: “Hij werd van de brancard naar een bed verplaatst, daar is hij plots verdwenen”, zegt de vrouw die hem het laatst zag.

  1. Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”
    Play

    Grootvader en moeder van schutter Texas getuigen: “Als ik wist dat hij wapens had, dan had ik hem aangegeven”

    De Verenigde Staten verkeren in shock nadat een 18-jarige schutter negentien schoolkinderen en twee leraren heeft doodgeschoten in Texas. De grootvader van de jonge dader heeft nu voor het eerst gereageerd. Hij had er geen idee van dat de jongeman vorige week wapens had gekocht. Hij beschreef hem als een rustige tiener die het grootste deel van zijn tijd alleen op zijn kamer doorbracht. Ook de moeder van de schutter getuigde dat haar zoon “niet gewelddadig”was.