Familiefoto van Helen Rhodes, haar echtgenoot Simon en hun kinderen Nathan en Emma
Volledig scherm
Familiefoto van Helen Rhodes, haar echtgenoot Simon en hun kinderen Nathan en Emma © GoFundMe

Vrouw (46) overlijdt tijdens vlucht: kinderen moeten acht uur lang naast dode moeder zitten

Vol verwachting begonnen Helen Rhodes (46) en haar familie aan een nieuw avontuur: na 15 jaar in Hongkong te hebben gewoond, wilden ze terug naar Groot-Brittannië. Maar de vliegreis eindigde in een onvoorstelbare tragedie voor het Britse gezin. De vrouw overleed tijdens haar slaap in het bijzijn van haar twee kinderen en echtgenoot.

17 reacties

 • Inge Beckers

  2 maanden geleden
  Echt erg! Heel veel sterkte voor de echtgenoot en de 2kinderen en de hele familie.
 • Anita De Moor

  2 maanden geleden
  Innige deelneming aan de familie en vrienden. Wij leven met jullie mee. Veel sterkte gewenst vanwege Anita De Moor en Paul Kieckens uit Erpe (België )
 • Evelyne Dewulf

  2 maanden geleden
  Troost: ze stierf op een mooie, vredige manier. Velen zouden hiervoor willen tekenen...
 • willy buisman

  2 maanden geleden
  Wat erg.. heel veel sterkte voor de familie.
 • Marlies Van De Velde

  2 maanden geleden
  @Ann Verschueren: Mijn broer is steward. Op een vliegtuig zijn echt alle ruimtes bezet. Enige plaats die zou kunnen gebruikt worden is een toilet, maar dat lijkt me nogal respectloos. Ik vermoed dat de crew alles heeft gedaan om een serene manier te zoeken om hiermee om te gaan.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.