VIA REUTERS
Volledig scherm
© VIA REUTERS

Vrouw (24) die verantwoordelijk was voor wapens in film Alec Baldwin leerde alles van haar bekende vader: “Maar sommige dingen dokterde ik zelf uit”

De jonge vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens in Rust - de film die Alec Baldwin aan het opnemen was toen hij donderdag per ongeluk een cameravrouw doodschoot - was vrij nieuw in het vak. Hannah Gutierrez-Reed (24) vertelde vorige maand nog in een podcast dat ze pas de opnames van een eerste film achter de rug had en dat ze getwijfeld had “of ze er wel klaar voor was”. Ze zei ook dat ze in de voetsporen was getreden van haar bekende vader en dat ze alles van hem had geleerd. “Maar sommige dingen dokterde ik zelf uit.”

  1. Ook acteur Brandon Lee werd neergeschoten op een filmset: “De sterfscène van z'n personage werd z’n eigen dood”
    PREMIUM
    Film

    Ook acteur Brandon Lee werd neergescho­ten op een filmset: “De sterfscène van z'n personage werd z’n eigen dood”

    Het tragische ongeval op de set van ‘Rust’, waarbij acteur Alec Baldwin (63) per ongeluk de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins heeft neergeschoten, is niet het eerste in Hollywood. In 1993 blaast Brandon Lee - de zoon van Bruce Lee - op een gelijkaardige manier z'n laatste adem uit, op de set van horrorfilm ‘The Crow’. De jongeman staat op dat moment aan de rand van z’n grote doorbraak, maar de sterfscène van z’n personage betekent helaas ook z’n eigen dood.