De 'geheime' vriendin van Peter R. de Vries deed er altijd alles aan om uit de schijnwerpers te blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De 'geheime' vriendin van Peter R. de Vries deed er altijd alles aan om uit de schijnwerpers te blijven. © Linelle Deunk / De Volkskrant

Vriendin van Peter R. de Vries spreekt voor het eerst over ‘mijn grote liefde’: “Toen ik Peter belde en hij niet opnam, wist ik: foute boel”

"Ik heb spijt dat ik 'ons' geheim heb gehouden." Peter R. de Vries, de vermoorde Nederlandse misdaadverslag-gever die gisteren in Amsterdam werd gecremeerd, had een vriendin van wie haast niemand het bestaan afwist. Toen hij neergeschoten werd, stond zij te wachten bij een huis dat ze samen wilden kopen. In 'De Volkskrant' spreekt ze voor het eerst over hun grote liefde.

5 reacties

 • faquir mohamed

  2 maanden geleden
  Pijnlijk afscheid van een grote meneer !
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  heel veel sterkte .
 • Jannie Vos

  2 maanden geleden
  Geniet van de mooie herinneringen peter is een held grt jannie
 • Yves François

  2 maanden geleden
  Mooi die liefde, sterkte!
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  En zo moet liefde zijn. Prachtig. En pijnlijk. Veel sterkte.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).