Vorige week nog 53 graden, nu zorgt hevige regen voor overstromingen in Death Valley

Death Valley, een van de warmste plekken ter wereld, is overstroomd. De naweeën van Orkaan Kay zorgden voor heel wat regen in het gebied, want ook de omliggende steden in de Amerikaanse staat Californië kampen met wateroverlast. Op bovenstaande beelden is te zien hoe een bruine waterval langs de flank van de berg naar beneden stroomt. Er viel in enkele uren tijd bijna evenveel regen als er normaal gezien in een heel jaar valt. En dat terwijl het kwik er de week daarvoor nog tot 53 graden steeg.

 1. Amerikaanse Athena (7) ontvoerd en vermoord door 31-jarige FedEx-bezorger

  Amerikaan­se Athena (7) ontvoerd en vermoord door 31-jarige FedE­x-bezorger

  De 7-jarige Athena Strand uit Wise County, in de Amerikaanse staat Texas, werd eerder deze week als vermist opgegeven. Na een zoekactie van twee dagen vond de politie het lichaam van het meisje vrijdag terug. De dader is een bezorger van de koerierdienst FedEx, die een pakje kwam leveren bij Athena thuis op het moment dat het kind verdween. De 31-jarige man heeft ondertussen bekend dat hij het meisje gekidnapt en gedood heeft.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.