Archiefbeeld: John Bolton met op de voorgrond Donald Trump.
Volledig scherm
Archiefbeeld: John Bolton met op de voorgrond Donald Trump. © AFP

Voormalig veiligheidsadviseur Bolton noemt Trump "de slechtste Amerikaanse president ooit"

"Ik denk dat Trump als slechtste Amerikaanse president ooit de geschiedenisboeken in zal gaan". Dat heeft Trumps voormalige nationaal veiligheidsadviseur John Bolton dinsdag verklaard in een interview met het Duitse t-online. De bestorming van het Capitool op 6 januari bestempelde hij als "een zeer droevige dag voor de Verenigde Staten".

10 reacties

 • Pierre Van Haute

  1 maand geleden
  400000 doden heeft op zijn naam had hij van in het begin van de pandemie het voorbeeld gegeven om een masker te dragen en regels in acht te nemen dan was het een goede president geweest maar nu hij was de show boy.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 maanden geleden
  Wat hij ook verwezenlijkt, heeft het belangrijkste dat hij had moeten doen, daar is hij grandioos in gefaald en dat als erfenis doorgegeven. En het fabeltje dat de verkiezingen waren gemanipuleerd is tot in den treure weerlegt door zijn eigen rechters.
 • Roger Poot

  2 maanden geleden
  Trump, een nachtmerrie van 4 jaar.
 • Luc Cools

  2 maanden geleden
  De enige verdragen die hij gesloten heeft waren in functie van zijn eigen imperium, niet in het belang van de Amerikanen of de wereld. Wat dat betreft is hij waarschijnlijk één van de betere die aan zelfverrijking gedaan heeft. Waar gaat het geld naartoe dat hij verzameld heeft na de verkiezingen? Processen zijn er amper geweest.
 • Hans Mannaerts

  2 maanden geleden
  Annie, je moet het wel juist stellen. Met Noord-Korea zijn gesprekken geweest, maar is er geen verdrag gesloten. De relatie met China is vandaag slechter dan 4 jaar terug. Hij heeft geen oorlogen gestart, maar heeft wel aangehurkt bij vijandige naties terwijl bondgenoten in de kou blijven staan of zelfs gewoon verraden werden (zoals de Koerden in Syrië). Hij laat een land achter dat enorm verdeeld is en dankzij het gebrek aan leiderschap er slecht voor staat.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen