Steve Bannon.
Volledig scherm
Steve Bannon. © AP

Voormalig Trump-adviseur Steve Bannon geeft zichzelf aan bij FBI

Steve Bannon, de voormalige adviseur van de Amerikaanse oud-president Donald Trump, heeft zich aangegeven bij de FBI. Een rechter vroeg eerder zijn arrestatie nadat hij geweigerd had om mee te werken aan het onderzoek naar de bestorming van het Capitool op 6 januari.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Zeker 70 doden en ruim 130 gewonden bij luchtaanval in Jemen

  Zeker 70 doden en ruim 130 gewonden bij luchtaan­val in Jemen

  Bij een luchtaanval op een gevangenis in de stad Sa’dah in het noorden van Jemen zijn minstens 70 mensen gedood en 138 anderen gewond geraakt. Dat meldt het Internationaal Comité van het Rode Kruis. De dodentol kan nog stijgen want het gaat slechts om cijfers van een ziekenhuis, terwijl twee andere ziekenhuizen ook nog verschillende patiënten opvangen. De aanval is nog niet opgeëist, maar vermoed wordt dat de door Saoedi-Arabië geleide coalitie erachter zit.