Kemi Badenoch.
Volledig scherm
Kemi Badenoch. © RV

Voormalig onderminister Kemi Badenoch wil Boris Johnson opvolgen als premier

De voormalige Britse onderminister van Gelijke Kansen Kemi Badenoch wil Boris Johnson opvolgen als partijleider van de Conservatieve Partij en bijgevolg als premier. De 42-jarige Badenoch heeft zaterdag haar kandidatuur aangekondigd.

1 reactie

 • Wim Wuytack

  3 maanden geleden
  Weer iemand waar uiteindelijk bijna niemand op gestemd heeft, en die moet dan een hele natie vertegenwoordigen .
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Russische soldaten op de vuist in kazerne in Moskou: “Nieuwelingen worden niet met open armen ontvangen”

  Russische soldaten op de vuist in kazerne in Moskou: “Nieuwelin­gen worden niet met open armen ontvangen”

  Op een militaire basis nabij Moskou is het, volgens mediaberichten, tot een massale vechtpartij gekomen tussen net gemobiliseerde soldaten en collega's die al langer in het leger dienen. De Russische president Vladimir Poetin kondigde recent een gedeeltelijke mobilisatie aan. "De nieuwelingen worden echter niet met open armen ontvangen, integendeel: ze moeten hun kleren en gsm's afstaan", aldus de nieuwssite ‘Baza’. De rekruten haalden de bovenhand in de vechtpartij.
 3. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.