De 84-jarige Richard Daschback wordt door minstens 15 vrouwen beschuldigd dat hij hen als kinderen seksueel had misbruikt.
Volledig scherm
De 84-jarige Richard Daschback wordt door minstens 15 vrouwen beschuldigd dat hij hen als kinderen seksueel had misbruikt. © AFP

Voormalig Amerikaans priester veroordeeld voor seksueel misbruik in Oost-Timor

In Oost-Timor is een uit zijn ambt ontzette Amerikaanse priester veroordeeld tot twaalf jaar cel voor het misbruiken van kinderen in een door hem opgericht weeshuis. Het proces zorgde voor grote verdeeldheid in het diep katholieke Zuid-Aziatische land.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.