Voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) op archiefbeeld.
Volledig scherm
Voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) op archiefbeeld. © REUTERS

Voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) aan de beterhand: “Morgen uit het ziekenhuis ontslagen”

De toestand van voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) is verbeterd. Volgens zijn woordvoerder, Angel Urena, heeft Clinton "uitstekende vooruitgang geboekt" en naar verwachting wordt hij zondag (lokale tijd) uit het ziekenhuis ontslagen.

 1. De spin in het web van Jeffrey Epstein? Morgen start proces tegen Ghislaine Maxwell

  De spin in het web van Jeffrey Epstein? Morgen start proces tegen Ghislaine Maxwell

  Morgen begint het proces tegen Ghislaine Maxwell (59) in New York. Zij staat terecht omdat ze tussen 1994 en 2004 minderjarige meisjes geronseld zou hebben voor haar voormalige geliefde Jeffrey Epstein en zijn entourage. Er staan zes aanklachten op haar naam, onder meer voor vrouwenhandel. Maxwell riskeert een levenslange gevangenisstraf, maar houdt haar onschuld vol. Het proces duurt zes weken. Twee jaar geleden werd miljardair Epstein dood aangetroffen in zijn cel.
 2. Monica Lewinsky maakte dramareeks over ‘beschamende’ affaire met Bill Clinton: “Ik heb hierdoor opnieuw therapie nodig”
  PREMIUM
  Celebrities

  Monica Lewinsky maakte dramareeks over ‘beschamen­de’ affaire met Bill Clinton: “Ik heb hierdoor opnieuw therapie nodig”

  Een verrassende zet van Monica Lewinsky (48): de voormalige stagiaire van Bill Clinton wekte zelf mee als producer aan een dramatisering van haar affaire met de president. In ‘Impeachment: American Crime Story’ doet de Amerikaanse uit de doeken hoe het voelde om hét schandaal van de eeuw te veroorzaken. En wat ze nu verwacht van Clinton. “Ook al gaf ik me vrijwillig op om eraan mee te werken, ik heb het onderschat. Het was enorm pijnlijk om die schaamte weer tot leven te wekken.”