De voormalige aanklager Mark Pomerantz (links) in het fraudeonderzoek naar de ex-president van de Verenigde Staten Donald Trump (rechts).
Volledig scherm
De voormalige aanklager Mark Pomerantz (links) in het fraudeonderzoek naar de ex-president van de Verenigde Staten Donald Trump (rechts). © AP/REUTERS

Voormalig aanklager in onderzoek naar Donald Trump: “Hij heeft meerdere misdrijven gepleegd”

De Amerikaanse krant ‘The New York Times’ heeft de ontslagbrief van Mark Pomerantz gepubliceerd. Pomerantz was een van de aanklagers die het onderzoek naar mogelijke fraude in het bedrijf van voormalig president Donald Trump leidden. In de brief hekelt Pomerantz de overweging van de officier van justitie om de ex-president niet te vervolgen. De voormalige aanklager beweert namelijk dat Trump schuldig is aan “verschillende misdrijven”. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.