Vrouwen protesteren bij het voormalige ministerie voor Vrouwenzaken, dat zaterdag vervangen werd door een ministerie van Deugd.
Volledig scherm
Vrouwen protesteren bij het voormalige ministerie voor Vrouwenzaken, dat zaterdag vervangen werd door een ministerie van Deugd. © AFP

Voor taliban zijn enkel nog vrouwen wier job wc's reinigen is welkom op werkvloer, andere vrouwelijke ambtenaren in Kaboel opgeroepen om thuis te blijven

De nieuwe burgemeester van de Afghaanse hoofdstad Kaboel heeft vrouwelijke ambtenaren in de stad opgeroepen thuis te blijven, tenzij hun werk niet door een man verricht kan worden, meldt de BBC.

10 reacties

 • Ivo De Grande

  4 weken geleden
  Vergis je niet: ook België maakte 200 miljoen euro vrij voor dat land. Onze politici zitten zodanig verstrikt in verdragen en akkoorden die ze zélf afsloten dat ze er niet meer onderuit geraken. 200 Miljoen euro voor een land dat internationaal met rust wil gelaten worden! Laat ze dan toch eindelijk met rust! Zonder enige vorm van steun. Die 200 miljoen werden toch beter aan de overstroomde Waalse kant in België gegeven.
 • Guy Sevenants

  1 maand geleden
  Opgeroepen ? Verplicht zal je bedoelen !
 • Joannes Maes

  1 maand geleden
  Als je door Antwerpen, Brussel, Luik , Charleroi loopt zie je dames die deze gang van zaken verheerlijken, deze families horen thuis in hun beloofde land, net zoals alle extremen, deze horen thuis in hun omgeving.
 • Cecarine De Smet

  1 maand geleden
  Ja ze hebben een nieuwe leider, nieuwe baas andere wetten. Dat is hier ook. Ons niks van aantrekken. Maar degenen die ik gehoord heb zijn toch content (,vrouwen)",ze kunnen morgen terug gaan werken zoals vroeger
 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Veel beloven en weinig geven. Als het ginder niet lukt kunnen ze nog altijd hier in de politiek gaan. Ze zouden zich hier onmiddellijk thuis voelen tussen al die gelijkgezinden.