Marine Le Pen werd vandaag in Moskou ontvangen door de Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Marine Le Pen werd vandaag in Moskou ontvangen door de Russische president Vladimir Poetin. © AFP

Voor Marine Le Pen vertegenwoordigt Poetin "nieuwe visie" op wereld

Vladimir Poetin vertegenwoordigt "een nieuwe visie" van een "multipolaire wereld", zo heeft de Franse leidster van extreemrechts in Frankrijk, Marine Le Pen, vandaag in Moskou verklaard na een ontvangst op het Kremlin door de Russische president.

 1. Nu al 350 huizen verwoest op La Palma en 166 hectare bedolven onder gesmolten gesteente, één van twee lavastromen is gestopt
  Play

  Nu al 350 huizen verwoest op La Palma en 166 hectare bedolven onder gesmolten gesteente, één van twee lavastro­men is gestopt

  Het Canarische eiland La Palma worstelt nog steeds met de naweeën van de uitbarsting van vulkaan Cumbre Vieja. De lavastromen die zijn vrijgekomen bij de uitbarsting hebben zich de afgelopen dagen onverbiddelijk een weg gebaand door het eiland en alles op zijn weg verwoest. Volgens de laatste cijfers zijn er reeds 350 huizen vernield en is 166 hectare bedekt met lava. Intussen blijft de vulkaan actief, met een wolk van as en gas die tot 4.500 meter hoog reikt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Marine Le Pen: "We moeten weten wie naar België trekt om wapens te kopen"

  Marine Le Pen: "We moeten weten wie naar België trekt om wapens te kopen"

  "We moeten eerst onze grenzen opnieuw onder controle krijgen, want ik zie niet hoe we ons kunnen beschermen tegen terroristen als we niet weten wie ons grondgebied binnenkomt, of wie de grens oversteekt om wapens te gaan kopen in België." Dat heeft de voorzitster van de extreemrechtse partij Front National gisteren verklaard tijdens een debat tussen de vijf belangrijkste kandidaten voor de Franse presidentsverkiezingen.