Fabien Roussel (C).
Volledig scherm
Fabien Roussel (C). © AFP

Voor het eerst in 15 jaar communistische kandidaat bij Franse presidentsverkiezingen

Na vijftien jaar afwezigheid neemt de Franse communistische partij volgend jaar opnieuw deel aan de Franse presidentsverkiezingen. De partij hees zondag haar leider Fabien Roussel op het schild als kandidaat.

3 reacties

 • Werner Cerisier

  1 maand geleden
  Ik hoop dat de communisten het halen. De Walen gaan dan nogal ogen trekken.
 • Ken Goeste

  1 maand geleden
  Thumbs down ¡
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Een tegenwind voor de geld wolven kan geen kwaad, mens zou centraal moeten staan maar dit is helaas niet voor deze wereld.
 1. Hoe werkt een defibrillator en kan je ermee sporten op hoog niveau? “Het is een engelbewaarder die moet zorgen dat zoiets niet meer gebeurt”

  Hoe werkt een defibrilla­tor en kan je ermee sporten op hoog niveau? “Het is een engelbe­waar­der die moet zorgen dat zoiets niet meer gebeurt”

  De Deense voetballer Christian Eriksen (29) zal na zijn hartstilstand op het EK voetbal een defibrillator geïmplanteerd krijgen. Of hij zijn professionele voetbalcarrière hierna zal kunnen verderzetten is nog niet geweten, maar het valt in ieder geval niet uit te sluiten. “Als de hartstilstand werd veroorzaakt door hartritmestoornissen die slechts sporadisch optreden, is sporten op hoog niveau met een inwendige defibrillator niet uitgesloten", legt sportcardioloog Peter Peytchev uit.