Mosul
Volledig scherm
Mosul © Akram Abdulwahab Agha

Voor en na: oude postkaarten tonen vernieling door IS

5 reacties

 • Hafsa El fekri

  3 jaar geleden
  José ik weet in welke sprookje je leeft maar in vrede leven ze al zeker niet in Israël. Ze zijn onderdrukt en leven in een afgesloten gedeelte in Israël waar regelmatig voedsel supplies en watertoevoer afgesloten wordt. Lekker lui leventje he
 • Jose Van Hauwaert

  4 jaar geleden
  Dus volgens U Severeyns, mag Israël niet terugschieten als Hamas met raketinstalaties hun tuig naat Israë schieten? Feit is dat zonder Hamas er daar reeds lang vrede zou zijn. Wist u overigens dat er honderduizende palestijnen in vrede leven en werken in Israël?
 • Ronny Severeyns

  4 jaar geleden
  Ik wacht op een soortgelijke reeks van het verschil voor en na Amerikaanse 'steun' in amlerhande regio's, en van de 'constructieve veranderingen' die onder Israëlisch bewind in Palestina gebeurd zijn.
 • raf janssens

  4 jaar geleden
  De aanwezigheid van IS was inderdaad rampzalig voor Mosul - en vele andere prachtige steden. Men moet echter ook eerlijk zijn: de grootste vernielingen gebeurden niet door IS zoals de titel vermeldt, maar door de massale bombardementen bij de herovering van de stad.
 • Anna Verstichelen

  4 jaar geleden
  Gelukkig hebben de maandenlange bombardementen van de westerse coalitie geen noemenswaardige vernielingen aangericht en kunnen we de echte vernielingen exclusief toeschrijven aan IS.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.