Mosul
Volledig scherm
Mosul © Akram Abdulwahab Agha

Voor en na: oude postkaarten tonen vernieling door IS

5 reacties

 • Hafsa El fekri

  2 jaar geleden
  José ik weet in welke sprookje je leeft maar in vrede leven ze al zeker niet in Israël. Ze zijn onderdrukt en leven in een afgesloten gedeelte in Israël waar regelmatig voedsel supplies en watertoevoer afgesloten wordt. Lekker lui leventje he
 • Jose Van Hauwaert

  3 jaar geleden
  Dus volgens U Severeyns, mag Israël niet terugschieten als Hamas met raketinstalaties hun tuig naat Israë schieten? Feit is dat zonder Hamas er daar reeds lang vrede zou zijn. Wist u overigens dat er honderduizende palestijnen in vrede leven en werken in Israël?
 • Ronny Severeyns

  3 jaar geleden
  Ik wacht op een soortgelijke reeks van het verschil voor en na Amerikaanse 'steun' in amlerhande regio's, en van de 'constructieve veranderingen' die onder Israëlisch bewind in Palestina gebeurd zijn.
 • raf janssens

  3 jaar geleden
  De aanwezigheid van IS was inderdaad rampzalig voor Mosul - en vele andere prachtige steden. Men moet echter ook eerlijk zijn: de grootste vernielingen gebeurden niet door IS zoals de titel vermeldt, maar door de massale bombardementen bij de herovering van de stad.
 • Anna Verstichelen

  3 jaar geleden
  Gelukkig hebben de maandenlange bombardementen van de westerse coalitie geen noemenswaardige vernielingen aangericht en kunnen we de echte vernielingen exclusief toeschrijven aan IS.
 1. Alsof coronavirus niet bestaat: immense massa op muziekfestival in Chicago, experts vrezen voor stortvloed aan besmettingen
  Play
  63

  Alsof coronavi­rus niet bestaat: immense massa op muziekfes­ti­val in Chicago, experts vrezen voor stortvloed aan besmettin­gen

  In de Amerikaanse stad Chicago vond dit weekend het vierdaagse muziekfestival Lollapalooza plaats. Dat trok maar liefst 100.000 bezoekers per dag en het leek er wel alsof het coronavirus nog maar een verre herinnering was, ondanks de stijgende coronacijfers in de Verenigde Staten. Beelden tonen hoe tienduizenden mensen dicht op elkaar gepakt staan en er amper een mondmasker te bespeuren is. Experts vrezen dan ook dat er de komende weken een opstoot in het aantal nieuwe besmettingen te zien zal zijn.