Ursula von der Leyen.
Volledig scherm
Ursula von der Leyen. © AP

Von der Leyen dringt er bij VS op aan om reisrestricties voor EU op te heffen

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, roept de Verenigde Staten op om hun verreikende inreisverbod voor aankomsten uit Europa snel op te heffen.

16 reacties

 • Ruben Ceulemans

  2 maanden geleden
  Voor sommige mensen is dit wel belangrijk. Ik hoop ook dat dit snel opgelost wordt zodat sommige zoals ik ook mijn familie eindelijk kan zien...
 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  Madam begin eerst met uw eigen EU op te kuisen voordat ge andere de les gaat spellen.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ben pro EU en vind dat zij deze crisis vrij goed opgevangen heeft en er consequent mee zijn omgegaan. Kritiek kan men altijd geven natuurlijk. EU vraagt gewoon gelijke behandeling.
 • Eddy Lefere

  2 maanden geleden
  Gewoon verbieden van reizen zolang er gevaar is van de pandemie.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Zou ze niet beter zelf in haar eigen EU orde op zaken stellen? Door het geklungel met de aankopen van vaccins, de lidstaten zelf niet mochten aankopen, door de ruzie waar de EU zelf voor verantwoordelijk is met de UK en Astra Zenica, zijn er tienduizenden doden gevallen. Los dat eerst op ipv te focussen op het reisbeleid van de VS.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).