“Voltanken mag nu niet”: Ook Vlaming in Londen moet aanschuiven aan het tankstation

De Britse regering vraagt het leger om zich klaar te maken om tankstations te bevoorraden. Twee op de drie zitten namelijk zonder brandstof, en aan de pompen die niet droog staan, staan lange rijen auto’s aan te schuiven.  Ook Bram, die in Londen woont, kan er van meespreken: “Wij hebben zondagnacht ook aangeschoven voor een halve tank”. En dat is allemaal een gevolg van de Brexit: daardoor zijn er nu veel te weinig truckchauffeurs in het land om de tankstations te bevoorraden.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Russische soldaten op de vuist in kazerne in Moskou: “Nieuwelingen worden niet met open armen ontvangen”

  Russische soldaten op de vuist in kazerne in Moskou: “Nieuwelin­gen worden niet met open armen ontvangen”

  Op een militaire basis nabij Moskou is het, volgens mediaberichten, tot een massale vechtpartij gekomen tussen net gemobiliseerde soldaten en collega's die al langer in het leger dienen. De Russische president Vladimir Poetin kondigde recent een gedeeltelijke mobilisatie aan. "De nieuwelingen worden echter niet met open armen ontvangen, integendeel: ze moeten hun kleren en gsm's afstaan", aldus de nieuwssite ‘Baza’. De rekruten haalden de bovenhand in de vechtpartij.