Volgens het Kremlin is het "geheime paleis" niet van Poetin maar van ondernemers.
Volledig scherm
Volgens het Kremlin is het "geheime paleis" niet van Poetin maar van ondernemers. © AP/AFP

Volgens Kremlin is “geheime paleis” uit Navalny’s video bezit van ondernemers

RuslandHet “duurste paleis ter wereld” dat De Russische president Vladimir Poetin aan de Zwarte Zee zou hebben laten bouwen met smeergeld, is van ondernemers. Dat communiceert het Kremlin. Vorige week verspreidde Aleksej Navalny, Poetins politieke tegenstander, een video over het paleis. Die werd al meer dan 90 miljoen keer bekeken.

6 reacties

 • Valentin Valmont

  8 maanden geleden
  Eigenlmijk wil men gewoon zeggen: zolang het een bouwwerf is, en alle facturen nog niet betaald zijn is het nog van de (bouw)ondernemers. Goed geprobeerd, maar zou toch de woordvoerder van het Kremlin vervangen met iemand die wat beters kan verzinnen.
 • Frankie Albert Goethals

  8 maanden geleden
  En wie zou in de raad van bestuur zitten van die ondernemingen?
 • christiane dewaele

  8 maanden geleden
  Van ondernemers kan goed zijn want dat is Poetin ook. Ben wel benieuwd wie dan die anderen zijn waarmee Poetin zulke goede vriendjes is dat ze samen een kasteel bezitten
 • Jacky Denayer

  8 maanden geleden
  En niemand zegt wie uiteindelijk de eigenaar is
 • Gerard Braeckmans

  8 maanden geleden
  Als men gewoon een ondernemer is dan kan men zulk ding niet bouwen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).