Warmwaterbron in het zuidelijke deel van Yellowstone National Park. Parkambtenaren doen onderzoek nadat dinsdag een deel van een voet, in een schoen, drijvend in de hete bron werd gevonden.
Volledig scherm
Warmwaterbron in het zuidelijke deel van Yellowstone National Park. Parkambtenaren doen onderzoek nadat dinsdag een deel van een voet, in een schoen, drijvend in de hete bron werd gevonden. © AP

Voet in schoen gevonden in heetwaterbron Yellowstone

Een medewerker van het Amerikaanse Yellowstone Park heeft deze week resten van een voet in een schoen gevonden in een van de warmwaterbronnen. De schoen dreef op het gloeiend hete water en toen duidelijk werd dat er ook een voet in zat, werd het park dinsdag gesloten.

 1. Onze oorlogsreporter Robin Ramaekers vanuit bevrijde stad Izjoem: “Niemandsland waar geen leven meer mogelijk is”
  Play

  Onze oorlogsre­por­ter Robin Ramaekers vanuit bevrijde stad Izjoem: “Niemands­land waar geen leven meer mogelijk is”

  Hoewel het Oekraïense leger er de laatste weken in geslaagd is om een aantal gebieden op de Russen te heroveren, blijven Oekraïners ook na de terugtrekking van de Russische militairen achter met grote vernieling. Onder meer voor de inwoners van de noordoostelijke provincie Charkiv, die tot voor kort nog onder Russische controle stond, neemt wanhoop de bovenhand. “Hoewel de mensen zich bevrijd voelen, is de regio rond de stad Izjoem een soort van niemandsland geworden, waar op dit moment geen leven meer mogelijk is”, zegt onze oorlogsreporter Robin Ramaekers.
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.