AFP
Volledig scherm
© AFP

VN slaan alarm: wereldwijde vaccinatiedoelstelling wordt niet gehaald

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wilde tegen eind september tenminste tien procent van de bevolking in elk land tegen Covid-19 gevaccineerd zien. Maar volgens haar laatste cijfers wordt die doelstelling niet gehaald.

7 reacties

 • jurgen hens

  1 jaar geleden
  Wa maakt het uit. We zijn met veel teveel op den aardkloot. Laat de natuur toch zijn werk d oen. Ik heb lij laten inspuiten met dat spul om vrij te kynnen bewegen. Niet meer dan dat.
 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  In landen zonder geld hebben ze bijzonder weinig last gehad van dit coronatheater.
 • Frank Kaczorowski

  1 jaar geleden
  Transparantie zou dan ook meer opbrengen dan rond de pot draaien en constant van de dingen verdraaien en te verdoezelen.
 • Piet Deroover

  1 jaar geleden
  Waarom bestaat de WHO dat ze de handen uit de mouwen steken en de nodige centen verzamelen om hun doel te bereiken.
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  De WHO, onderdeel van de VN, had beter sneller gereageerd ipv het handje boven het hoofdje van China te houden, het was nooit zover gekomen.
 1. Wagnerbaas beweert dat Oekraïne plannen heeft om Russische stad aan te vallen en daarna heel Oekraïne te bevrijden: zo zou het gebeuren

  Wagnerbaas beweert dat Oekraïne plannen heeft om Russische stad aan te vallen en daarna heel Oekraïne te bevrijden: zo zou het gebeuren

  Jevgeni Prigozjin, de baas van het Russische huurlingenleger Wagner, heeft aan een regionaal nieuwskanaal gezegd dat het “zeer waarschijnlijk” is dat de Russische stad Belgorod een van de doelwitten zal zijn bij het op handen zijnde grote offensief van de Oekraïense troepen. In een video op zijn eigen Telegramkanaal zet hij heel concreet het aanvalsplan uiteen waarmee Oekraïne volgens hem zijn hele grondgebied wil heroveren, inclusief de Krim.