AFP
Volledig scherm
© AFP

VN slaan alarm: wereldwijde vaccinatiedoelstelling wordt niet gehaald

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wilde tegen eind september tenminste tien procent van de bevolking in elk land tegen Covid-19 gevaccineerd zien. Maar volgens haar laatste cijfers wordt die doelstelling niet gehaald.

7 reacties

 • jurgen hens

  4 maanden geleden
  Wa maakt het uit. We zijn met veel teveel op den aardkloot. Laat de natuur toch zijn werk d oen. Ik heb lij laten inspuiten met dat spul om vrij te kynnen bewegen. Niet meer dan dat.
 • Jan Janssens

  4 maanden geleden
  In landen zonder geld hebben ze bijzonder weinig last gehad van dit coronatheater.
 • Frank Kaczorowski

  4 maanden geleden
  Transparantie zou dan ook meer opbrengen dan rond de pot draaien en constant van de dingen verdraaien en te verdoezelen.
 • Piet Deroover

  4 maanden geleden
  Waarom bestaat de WHO dat ze de handen uit de mouwen steken en de nodige centen verzamelen om hun doel te bereiken.
 • Paul Boutsen

  4 maanden geleden
  De WHO, onderdeel van de VN, had beter sneller gereageerd ipv het handje boven het hoofdje van China te houden, het was nooit zover gekomen.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.