Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

VN-organisatie: 1.200 personen verdronken of vermist in Middellandse Zee in eerste helft 2022

In de eerste zes maanden van 2022 zijn volgens schattingen van het Hoge Commissariaat voor de Vluchtelingen (UNHCR) circa 1.200 personen verdronken of vermist op de Middellandse Zee. Dat heeft de VN-organisatie vrijdag meegedeeld.

 1. Australische cameraman stopt met filmen tijdens live-uitzending en helpt slachtoffers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”
  Play

  Australi­sche cameraman stopt met filmen tijdens li­ve-uitzending en helpt slachtof­fers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”

  Een Australische cameraman heeft, live in de nieuwsuitzending, mensen geholpen die hun huis moesten verlaten door orkaan Ian. De beelden zijn gemaakt in het zwaar getroffen Naples, in de Amerikaanse staat Florida. Terwijl journalist Tim Lester vertelt hoe groot de schade is, zet Glen Ellis zijn camera even op de grond. Hij loopt het water in en helpt mensen met oversteken.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.