Het klimaatpanel van de VN (IPCC)
Volledig scherm
Het klimaatpanel van de VN (IPCC) © AFP

VN-lidstaten keuren IPCC-klimaatrapport goed

De lidstaten van de Verenigde Naties hebben vandaag het meest recente rapport van het IPCC, het Intergovernemental Panel on Climate Change, goedgekeurd. Het rapport toont aan dat zelfs een opwarming van het klimaat met 1,5 graden rampzalige gevolgen zou hebben. Saoedi-Arabië verzette zich aanvankelijk tegen het rapport, maar stemde uiteindelijk toch in.

8 reacties

 • Robert Brouwers

  3 jaar geleden
  En de mensen blijven die onzin maar slikken Bangmakerij En waar het op neerkomt, meer betalen aan de legale maffia
 • Don Tessers

  3 jaar geleden
  Er komt nog een tijd dat Groen van binnenuit gaat rotten. Je ziet dit soms bij bepaalde gewassen, van buiten nog mooi maar bij doorsnijden vindt er rotting plaats.
 • jos robben

  3 jaar geleden
  ongelooflijk hoe mensen zich blijven scharen achter een berg groene leugens
 • Marc Haaren

  3 jaar geleden
  IPCC, of zij die betaald worden om uit te leggen dat het niet goed gaat, anders krijgen ze geen subsidies meer... Alles doen ze om te laten doorschemeren dat het onze schuld is, terwijl het een natuurlijk fenomeen is.
 • janos papavos

  3 jaar geleden
  De opwarming van de aarde. Welke van de onderstaande stellingen kiest u: 1. Het gehalte aan CO2 in de atmosfeer neemt toe en daaruit volgt een opwarming van de aarde. 2. De aarde warmt op en hierdoor verhoogt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederlandse studente Tanja Groen

  Mogelijk nieuwe zoektocht naar vermiste Nederland­se studente Tanja Groen

  Nieuw en recent onderzoek heeft enkele plekken op de Strabrechtse Heide bij Heeze (Noord-Brabant) opgeleverd waar mogelijk de stoffelijke resten van de vermiste Tanja Groen begraven kunnen zijn. Het Nederlandse Openbaar Ministerie en de politie zijn hierover geïnformeerd door rechtspsycholoog Peter van Koppen na onderzoek door wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Dat heeft het OM in Maastricht maandagmiddag gezegd naar aanleiding van berichtgeving in ‘De Telegraaf’ en ‘De Limburger’.