Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Vluchteling steekt jongen (11) neer: “Sterf, sterf”

Vluchteling Abdulrahman M. (26) werd vriendelijk onthaald in het huis van de Duitse Tina K. (34). Toch stak hij haar zoon Paul (11) met een broodmes neer op 25 juli 2018. Het kind raakte zwaargewond en overleefde ei-zo-na. Deze week moet de asielzoeker uit Eritrea voor de rechtbank van Passau (Beieren) verschijnen wegens poging tot moord.

18 reacties

 • Thierry Masure

  3 jaar geleden
  Deze lafhartige daad doet me denken aan wat Steve Bakelmans deed tegen de vrouw die hem hulp bood. Hij verkrachtte haar en vermoordde nadien een fietster. Deze wandaden vallen op juist omdat ze zeldzaam zijn. De meeste mensen zijn dankbaar voor de geboden hulp. Ik hoop dat ondanks de misdaad van de enkeling toch mekaar blijven helpen.
 • Albert Grisar

  3 jaar geleden
  Wij zouden Europa moeten aanklagen om ons in iets te storten wat het merendeel van de bevolking niet wilt. We zouden de pers moeten aanklagen omdat ze hier opzettelijk amper en/of foutief over schrijven omdat ze politiek correct zijn ten nadele van ons... Wir schaffen das!
 • Steven Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Een van de vele gezinnen die in plaats van het Syrische kind van de affiche een Afrikaanse "jongen" van 26 in hun huis kregen. Maar wie pleit voor een migratiebeleid met ook aandacht voor het belang van het ontvangende continent, wordt door links (ei zo na een synoniem voor "naief") weggezet als racistisch en egoïstisch.
 • Jan Delafontaine

  3 jaar geleden
  We gaan met ons Wir schaffen das mentaliteit naar een zeer criminele toekomst.
 • Jan vanderwallen

  3 jaar geleden
  Vang ze op buiten de EU, zoals velen (vóór de verkiezingen) voorstellen. Wir schaffen es nicht !