Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vliegtuig stort neer op woonwijk in Congo: al 23 lichamen geborgen

In de Congolese stad Goma is een klein vliegtuig neergestort bij het opstijgen. Het toestel crashte in een dichtbevolkte woonwijk van de stad, in het oosten van het land. In totaal zijn al 23 lichamen geborgen, melden reddingswerkers.

1 reactie

 • Guy Van Severen

  2 jaar geleden
  350 km...met een vliegtuig ! Waar zijn de klimaat-activisten ? Betogen NOOIT op de juiste plaats !!!
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogsschip

  IN BEELD. Honderden Oekraïners schuiven urenlang aan voor nieuwe postzegels van gezonken Russisch oorlogs­schip

  In de Oekraïense hoofdstad Kiev hebben heel wat inwoners urenlang in de rij gestaan voor het postkantoor, en dat voor de razend populaire postzegels van het gezonken Russische oorlogsschip Moskva. Naar aanleiding van het succes van de eerste reeks “Russisch oorlogsschip, go fuck yourself”-postzegels, heeft de Oekraïense postdienst nieuwe zegels met de Moskva uitgebracht. En die willen de Oekraïners maar al te graag bemachtigen.