Volledig scherm

Vliegtuig met 90 inzittenden stort in Middellandse Zee

UpdateEen vliegtuig van Ethiopian Airlines met 90 inzittenden (82 passagiers en acht bemanningsleden) aan boord is in de Middellandse Zee gestort. De ramp gebeurde rond 1u46 plaatselijke tijd (0u46 Belgische tijd) voor de kust van Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Het toestel, een Boeing 737, verdween enkele minuten na het opstijgen van de radar en crashte in de zee. Het werd wellicht getroffen door de bliksem. De Libanese president Suleiman sluit uit dat het om een aanslag gaat. Vanmorgen werden al zeven lichamen opgevist, er is nauwelijks hoop dat iemand de ramp overleefd heeft.

 1. Turkije bekritiseert Amerikaans plan om Afghaanse vluchtelingen in derde landen op te vangen
  1

  Turkije bekriti­seert Amerikaans plan om Afghaanse vluchtelin­gen in derde landen op te vangen

  Turkije is niet te vinden voor het Amerikaanse plan om Afghanen die met de Amerikanen samenwerkten te helpen bij hun hervestiging in de Verenigde Staten. Ankara vreest dat dit kan leiden tot een “grote vluchtelingencrisis” in de regio. In het Amerikaanse programma, dat maandag werd aangekondigd, klinkt het dat de vluchtelingen zelf hun weg moeten vinden naar een derde land en daar ruim een jaar zullen moeten wachten op een goedkeuring.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.