Doordat brandstof niet tijdig aan de benzinestations geraakt, ontstaan er ellenlange files in het VK
Volledig scherm
PREMIUM
Doordat brandstof niet tijdig aan de benzinestations geraakt, ontstaan er ellenlange files in het VK © AFP

Vlamingen in Londen over de stormloop op tankstations en winkelrekken: “Brandstof lijkt wel wc-papier 2.0"

Lege winkelrekken en een ware rush op brandstof. De chaos in het Verenigd Koninkrijk loopt stilaan op. Zo getuigen ook twee Vlamingen die er al jaren wonen. “Of mensen steken voor, of ze komen egoïstisch met jerrycans aan. Het doet terugdenken aan toen corona pas begon. Noem het: WC-papier 2.0”

26 reacties

 • jos kenis

  3 weken geleden
  GB interesseert ons niet langer, dat is een andere wereld ver weg van ons.
 • Gino Denil

  3 weken geleden
  Een conservatieve regering. Dan zijn er geen problemen. Ook niet als 90% van de tankstations al droog staan. Het is je eigen verantwoordelijkheid. Als je niet tankt is er toch geen probleem.
 • Peter Pycke

  3 weken geleden
  Mensen beseffen niet hoe belangrijk vrachtwagens zijn .ze zijn de ketting van gans de economie en eigenlijk alles wat bestaat. Alles wat een mens bezit zelfs hun huis is door vrachtwagens vervoerd.of gaat ieder bedrijf of zelfstandige een spoor of kanaal of landingsbaan aanleggen?zonder vrachtwagens is er niks.zelfs geen eten.dit staat ons ook nog te wachten. Mensen vinden alles zo vanzelfsprekend maar beseffen niet welke NOW HOW achter alles zit denk daar maar eens over na.
 • Jurgen Vermaut

  3 weken geleden
  Ja jongens, het ligt niet aan Covid19.
 • sonja dierckx

  3 weken geleden
  Aan oliebevoorrading is hier inderdaad geen gebrek aan chauffeurs degelijk wel je ziet niks anders dan buitenlandse chauffeurs zonder deze die voor Belgische bedrijven werken en ja hier kost een rijbewijs hopen geld en daar kun je het kopen voor een paar 100 euro’s van rijstijl en verkeersregels nog maatgevend zwijgen
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Chaos op Spaanse awardceremonie: Befaamde schrijfster blijkt pseudoniem te zijn voor drie mannen

  Chaos op Spaanse awardcere­mo­nie: Befaamde schrijf­ster blijkt pseudoniem te zijn voor drie mannen

  De geprezen vrouwelijke auteur Carmen Mola blijkt het pseudoniem te zijn voor 3 mannelijke schrijvers. Dit kwam het publiek te weten terwijl ze naar de prijsuitreiking keken van de Planeta-literatuurprijs. Toen de organisatie van de Spaanse literatuurprijs de award en het toebehorende prijzengeld van 1 miljoen euro aan de Spaanse schrijfster Carmen Mola wouden overhandigen, kwamen er drie mannen op het podium gewandeld. De Spaanse literatuurwereld reageert nu geschokt: “Deze mannen hebben door een vals profiel te hanteren zowel lezers als journalisten misleid, het zijn oplichters”.