.
Volledig scherm
. © La Vie en C

Vlaming daalt af in gigantisch tunnelnetwerk onder Parijs, waar 6 miljoen anonieme lijken liggen: “Levensgevaarlijk en illegaal”

Het is een van de populairste attracties van Parijs: les catacombes, een groot tunnelnetwerk onder de Franse hoofdstad. Maar tijdens de officiële rondleiding krijg je slechts een fractie van het netwerk te zien, want in totaal loopt er bijna 300 kilometer tunnel onder de stad. Deze Vlaming, bekend als Mister C, daalde af in de tunnels die niet toegankelijk zijn voor het publiek. Een erg gevaarlijke onderneming, want wie verloren loopt in de doolhof, raakt er nooit meer uit.

44 reacties

 • Jaak Meyers

  4 jaar geleden
  Ik heb al videoclips gezien van groepen mensen die er feestjes bouwden, compleet met drank en eten aan een lange tafel. Niks bijzonders meer aan.
 • Daphne van Hoolwerff

  4 jaar geleden
  De mensen die er liggen zijn toch niet 'vergeten'? Inmiddels wel natuurlijk, maar in hun eigen tijd volgens mij niet per se. Dacht dat ze verplaatst waren van kerkhoven omdat de grond er vervuild was geraakt. In eerste instantie gewoon waardig gestorven dus. Natuurlijk blijft het bijzonder.
 • Jean Vandepitte

  4 jaar geleden
  Ik vind dit niet kunnen, écht niet. Ik heb écht geen begrip voor zo'n avontuurtjes. Wat wil men daar mee bereiken ? En wat hééft men daarmee bereikt ????
 • Yvonne Mercier

  4 jaar geleden
  Vrienden van mij hebben dit ook al meermaals gedaan, maar ja wie een camera heeft en beetje met een videobewerkingsprogramma kan werken...
 • Marc Verswyvel

  4 jaar geleden
  Spannend.
 1. Dag voor noodlottige gletsjerbreuk in Italiaanse Dolomieten werd recordtemperatuur gemeten op top van de berg: al zeker 7 doden
  Play

  Dag voor noodlotti­ge gletsjer­breuk in Italiaanse Dolomieten werd recordtem­pe­ra­tuur gemeten op top van de berg: al zeker 7 doden

  Gisteren zijn door een gletsjerbreuk in de Italiaanse Dolomieten zeker zeven mensen om het leven gekomen. Gisteren werden er reeds zes dodelijke slachtoffers geteld, vandaag is een zevende slachtoffer teruggevonden. Nog eens acht personen liggen in het ziekenhuis van wie twee personen ernstig gewond zijn. Zo’n dertien mensen zijn nog vermist. Een dag voor de noodlottige lawine van ijs, sneeuw en rotsen, werd er een recordtemperatuur gemeten op de top van de berg.