rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Vlaamse kapper heeft voet aan wal in Aziatische markt: "Zuid-Korea is wild van alles wat we doen"

Krulspelden draaien en koppen wassen: neen, het was allesbehalve de grote droom van Pascal van Loenhout (46). Toch stapte hij in het kappersvak, vond z'n draai in binnen- en buitenland, en zette zelfs voet aan wal in de Aziatische markt. In Zuid-Korea dragen 16 zaken zijn naam, Taiwan loert om de hoek.

0 reacties

 1. Franse president Macron belandt in een storm van kritiek door het dragen van luxehorloge van "80.000 euro": “Deze man is een grap”
  16

  Franse president Macron belandt in een storm van kritiek door het dragen van luxehorlo­ge van "80.000 euro": “Deze man is een grap”

  De Franse president Emmanuel Macron heeft deze week zijn omstreden pensioenhervorming voor de eerste keer verdedigd. Hij slaagde er echter niet in de kritiek te temperen, integendeel. Al dagen circuleren er beelden van Macron die tijdens het interview een “luxehorloge van 80.000 euro” droeg. De kritiek op sociale media is alvast niet mals. Wat is er waar aan het verhaal? En droeg Macron geen “goedkoper" model dan men online beweert?
 2. Voorzitter Russisch Lagerhuis wil mensen straffen die Haags Strafhof steunen

  Voorzitter Russisch Lagerhuis wil mensen straffen die Haags Strafhof steunen

  De voorzitter van het Russische Lagerhuis of de Doema, Vjatsjeslav Volodin, wil dat er een wet komt gericht tegen activiteiten van het Internationaal Strafhof (ICC) in Rusland. Zo moeten ook mensen die het internationale hof zouden helpen, bestraft kunnen worden. De VS hebben al jaren een wet die militair ingrijpen mogelijk maakt indien Amerikanen in handen van het ICC zouden vallen. Rusland en de VS zijn beide niet aangesloten bij het ICC.