Peter Flur
Volledig scherm
© Peter Flur

Vlaamse fietsster beleeft schrik van haar leven wanneer hert plotseling geschept wordt door auto

De Vlaamse Sonja Van Holderbeke, die al 18 jaar in de Amerikaanse stad Charlotte woont, beleefde deze week de schrik van haar leven tijdens een fietstochtje met vrienden. Het vijftal is rustig onderweg wanneer uit het niets plots een hert de weg oversteekt en wordt aangereden door een auto die uit de tegenovergestelde richting komt. Het dier wordt weggekatapulteerd richting de fietsers, die in een reflex in elkaar duiken.

20 reacties

 • danny verbeeck

  3 jaar geleden
  Hert heeft het leven moeten bekopen vanwege het egoisme van de homosapiens . Beton verdrijft de natuur . Respect ,a u b . Arm hert ,,
 • Jil Heirman

  3 jaar geleden
  Ocharme dat dier.. Als er naast de weg zo’n dik bebost gebied is, zou er eigenlijk toch een afsluiting direct naast de rand mogen zijn. En werk dan met bruggen waar de dieren over kunnen om vd ene naar de andere kant te gaan. Bescherm ze toch wat meer zeg, zij hebben niet gekozen voor de introductie van zulke moordmachines (auto’s) in hun omgeving.
 • Ben Robert

  3 jaar geleden
  Och arme de bestuurder van diene Audi zeker, die klap moet serieus wat schade achter gelaten hebben.
 • Frank Deridder

  3 jaar geleden
  Gelukkig zijn er toch veel mensen hieronder echt aangegrepen door deze expliciete harde beelden van een prachtig en onschuldig dier dat een pijnlijke en zinloze dood sterft. op een aantal speciesisten na natuurlijk die toch moeten melden dat het pas echt erg was geweest als het om menselijke slachtoffers ging. Denk eens na misschien was het de moeder van enkele kalfjes
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  Ik denk dat er hier iemand anders de schrik van zijn leven mee maakte, namelijk het hert... met de dood tot gevolg. Was het hert op het groepje van vijf fietsers gevallen, had dit de val van het hert kunnen breken. Maar die Audi pleegde vluchtmisdrijf en reed misschien te snel. Het diertje had al een halve baan over gestoken. Dit kan een auto op de tegenovergestelde baan zien en doen remmen. Wie weet werd het hert opgeschrikt door die fietsers, die misschien gilden van het verschieten?
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm