Danny V.D.V. woont al twintig jaar in Thailand.
Volledig scherm
Danny V.D.V. woont al twintig jaar in Thailand. © Facebook

Vlaamse dealer riskeert executie in Thailand: “De doodstraf? Komaan, hier krijg je misschien een boete”

Een Vlaming (57) is gearresteerd voor het dealen van cocaïne in Thailand en riskeert daarvoor een zware celstraf en mogelijk zelfs de doodstraf. Familie en vrienden van Danny V.D.V. in België reageren erg ongerust. "De doodstraf? Komaan, zeg. Hier krijgt een dealer een boete, of hooguit een enkelband. Toch geen dodelijke injectie?"

188 reacties

 • Natascha VERCAUTEREN

  12 maanden geleden
  Hij woont er al 20 jaar,dan wist hij heel goed de straf die er op stond.Moeten nu niet afkomen met hier zou hij maar dit of dat krijgen.Hij is niet hier.Hij is ginder.Punt.
 • Julien Van Wonterghem

  2 jaar geleden
  Wie drugs dealt weet goed genoeg dat hij rommel verkoopt die verslavend werkt en uiteindelijk ook levens kapot maakt. Dus zware straffen zijn daarbij nodig en zeker niet het gepamper zoals hier. Hier worden de criminelen beloond en hun slachtoffers gestraft.
 • andre Dewilde

  3 jaar geleden
  Die zien we nooit meer terug. Dat de familie en vrienden " geschokt " zijn kan ik best geloven. Daar gààn de snoepreisjes naar Thailand. Hard maar waar. Trouwens, bij verder onderzoek zal er wel méér aan het licht komen.
 • Frank Fireblade

  3 jaar geleden
  Hij in beter af met de doodstraf dan 20 jaar opsluiting in een monkey house in Thailand. Met de injectie ga je nog menselijk dood.
 • Françoise Dupont

  3 jaar geleden
  Moeten we medeleven betuigen voor dat soort krapuul ?