Riet Suy en Danny Lauwers.
Volledig scherm
Riet Suy en Danny Lauwers. © RV

Vlaamse cafébaas (63) die vriendin doodstak in Spanje krijgt tien jaar cel

De Belg Danny Lauwers is door een rechtbank in het Spaanse Alicante veroordeeld tot tien jaar cel voor de moord op zijn partner Riet Suy (57) in Calpe, in de regio Valencia, in 2019. 

15 reacties

 • Ann Verschueren

  7 maanden geleden
  Gunther, het is niet omdat hij goed kan liegen en zijn eigen leugens gelooft, dat hij het niet gedaan heeft. Er zijn aanwijzingen genoeg.
 • Ann Verschueren

  7 maanden geleden
  Toch wel effectief 10 jaar mag ik hopen? Wat is een mensenleven eigenlijk nog waard?
 • Hugo Peeters

  7 maanden geleden
  Ik stel vast dat de straffen in het buitenland dikwijls veel strenger zijn dan hier in België: cafébaas in Spanje 10 jaar voor moord, Breivik in Noorwegen 21 jaar voor 69 moorden !
 • Jozef Van Schuerbeeck

  7 maanden geleden
  Tien jaar voor een moord. Zelfs als ze effectief moet uitgezeten worden is dat nog veel te weinig. Een leven dat kunt ge niet terug geven !
 • Antonio Vivaldi

  7 maanden geleden
  10 jaar voor een moord?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Ex-cafébaas (63) riskeert 24 jaar cel voor doodsteken Riet (57): “Mama stuurde nog dat ze me graag zag. Twintig minuten later was ze dood”
  PREMIUM

  Ex-café­baas (63) riskeert 24 jaar cel voor doodsteken Riet (57): “Mama stuurde nog dat ze me graag zag. Twintig minuten later was ze dood”

  Maandag start in het Spaanse Alicante het proces rond de dood van de Belgische Riet Suy (57). Haar 63-jarige vriend Danny Lauwers zou haar in hun villa in Calpe doodgestoken hebben na een ruzie op restaurant. Haar dochter Sam was net op bezoek. “Mama stuurde nog dat ze me graag zag. Twintig minuten later was ze dood.” Lauwers ontkent de feiten, al wijst het DNA-onderzoek in zijn richting.