Jan Haemers (55), CEO van Haemers Technologies, stelde eerder deze week in Hanoi de resultaten voor van de bodemzuivering op de luchtmachtbasis Bien Hoa, een van de hotspots van dioxineverontreiniging in Vietnam.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Haemers (55), CEO van Haemers Technologies, stelde eerder deze week in Hanoi de resultaten voor van de bodemzuivering op de luchtmachtbasis Bien Hoa, een van de hotspots van dioxineverontreiniging in Vietnam. © Haemers Technologies

Vlaams bedrijf ruimt dodelijk biowapen Agent Orange op in Vietnam: “Ook PFOS-bodemvervuiling kunnen we aanpakken”

Het Vilvoordse bedrijf Haemers Technologies is er in Vietnam in geslaagd bodem te saneren die door het gebruik van Agent Orange met dioxine was besmet. Met dezelfde warmtebehandeling kan ook de met PFOS verontreinigde grond dichter bij huis schoongemaakt worden.

4 reacties

 • Jean West

  2 maanden geleden
  De nasleep van de invasie door de Amerikanen. Geen probleem want het zijn de Russen niet.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Eens de oorlog afgelopen in Oekraïne kunnen ze daar voor veel geld (ons geld) de boel baan opruimen goed gezien.
 • swa joepers

  2 maanden geleden
  Daarvan zijn onze ministers toch niet van op de hoogte ze kunnen enkel de gewone burger en de boeren pesten daarom hebben we er zoveel nodig
 • Ramon Simon

  2 maanden geleden
  Nog zo een oorlogsmisdaad tegen de mensheid waar ze nooit voor veroordeelt zijn.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.