Archiefbeeld, Mark en Patricia McCloskey richtten hun wapens op BLM-demonstranten voor hun huis in St. Louis (Missouri).
Volledig scherm
Archiefbeeld, Mark en Patricia McCloskey richtten hun wapens op BLM-demonstranten voor hun huis in St. Louis (Missouri). © AP

Villa van koppel doorzocht dat wapens op Black Lives Matter-demonstranten richtte

De politie van St. Louis, Missouri, heeft de gigantische villa van het advocatenkoppel doorzocht dat vorige maand hun wapens op Black Lives Matter-demonstranten richtte. Er werd een halfautomatisch wapen aangetroffen in de woning van Mark en Patricia McCloskey, zo meldt persagentschap Reuters op basis van een politiemededeling. 

8 reacties

 • Paul van de velde

  1 jaar geleden
  Wie de beelden gezien heeft van de plunderingen en doodschoppen van blanken moet besluiten dat het geen slecht idee is om jezelf tegen deze meute te verdedigen. Zou hier ook mogen toegelaten zijn.
 • pieter vandenberghe

  1 jaar geleden
  Hier gaat het dezelfde kant op, misdadigers breken in op privé terrein, en de eigenaar wordt gestraft.
 • Arne Sauwen

  1 jaar geleden
  Die mensen deden volgens de wet niets verkeerd. Jezelf en je eigendom beschermen is perfect wettelijk in VS en zou hier beter ook zo zijn dan denkt de potentiële agressor wellicht 2x na.
 • Mathias RYMENANS

  1 jaar geleden
  Een paar details dat men hier vergeet te schrijven. Het feit dat die "demonstranten" hebben ingebroken in een gesloten gemeenschap en waar er dus betraden ze verboden terrein. En dat deze demonstranten niet zo vredevol zijn als men beweert en letterlijk den boel op stelte zetten. Die man dreigde idd die mensen maar ter bescherming van zijn bezit zijn vrouw en zichzelf.
 • erik jagers

  1 jaar geleden
  Die mensen hebben gedaan wat iedere rechtgeaarde burger zou doen: Hun eigendom, lijf en leden beschermen tegen indringers. Zij zijn hier het slachtoffer, en toch kiezen journalisten en het systeem de kant van de relschoppers, van de indringers.