Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vijftig krokodillen in beslag genomen op luchthaven van Heathrow

Op de luchthaven van Heathrow, in Londen, is onlangs een illegale zending van vijftig krokodillen in beslag genomen. De dieren bevonden zich in vijf boxen die vanuit Maleisië waren verstuurd, zo meldt de Britse grenspolitie. 

2 reacties

 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  En wat hebben ze met de 49 krokodillen gedaan? Laten leven, hoop ik!
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Het topje van de ijsberg.
 1. Tijd dringt voor Indonesische duikboot met 53 militairen: nog maar voor drie dagen zuurstof en vermoedelijk 700 meter diep gezonken

  Tijd dringt voor Indonesi­sche duikboot met 53 militairen: nog maar voor drie dagen zuurstof en vermoede­lijk 700 meter diep gezonken

  De Indonesische marine vermoedt dat de vermiste duikboot met 53 mensen aan boord op een diepte van 600 tot 700 meter ligt. Dat voorspelt niet veel goeds want voor die diepte is het vaartuig niet gemaakt. Ook zou de bemanning nog maar voor drie dagen zuurstof hebben. Intussen zet de marine al haar mankrachten in om de onderzeeër en de bemanning terug te vinden.
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen