Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © EPA

Vijftien dode migranten ontdekt in boot voor Algerijnse kust

2 reacties

 • krista notelaars

  3 jaar geleden
  Breng die mensen onmiddellijk terug van waar ze zijn vertrokken, ontmoedig het naar Europa komen of er vallen nog meer doden, waarom gaan ze niet naar Rusland of Arabische landen zoals Verenigde emiraten Iran enz... daar krijgen ze niks en in Europa wel dat is de reden.
 • joseph verbeke

  3 jaar geleden
  En de Marokkaanse regering controleert die dan zijn kusten niet?Nador is nu ook geen boerengat en daar is zelfs een groot politie korps.Als ge van Nador naar de Spaanse enclave Melilla rijd controleren ze je wel aan de grens tot op kleinste iets in je wagen !Maar dat zal wel interessanter zijn voor het bekomen van barchis!
 1. De Croo hamert bij Europese leiders op noodzaak van grotere vaccinproductie en -verdeling: “Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is”
  12

  De Croo hamert bij Europese leiders op noodzaak van grotere vaccinpro­duc­tie en -verdeling: “Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is”

  In een brief aan Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Raadsvoorzitter Charles Michel breken premier Alexander De Croo en zijn Spaanse, Franse, Deense en Zweedse collega's een lans voor een productieverhoging van coronavaccins en het opschalen van de distributie naar alle uithoeken van de wereld. "Dit is niet alleen een morele en een politieke kwestie, maar ook een van epidemiologische aard. Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is", schrijven ze.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'