Kerken in Montpellier waren een mogelijk doelwit.
Volledig scherm
Kerken in Montpellier waren een mogelijk doelwit. © Shutterstock

Vijf vrouwen opgepakt in zuiden van Frankrijk: “Een van hen beraamde aanslag”

Vijf vrouwen zijn vorige nacht opgepakt in Béziers, een stad in het zuiden van Frankrijk. Dat zeggen gerechtelijke bronnen. Een van hen wordt ervan verdacht een aanslag te willen plegen.

5 reacties

 • Valentijn Jacobs

  4 maanden geleden
  Ze komen dus niet alleen om hun kinderen hier de boel te laten verpesten, maar ook om aanslagen te plegen, misschien hadden ze wel een VZW, met miljoenen subsidies om hun grote gelijk hier te verkondigen.
 • Jan Wuyts

  4 maanden geleden
  Zet ze alle 5 ergens elk apart op een godvergeten onbereikbaar eiland, levenslang vergeten. Hebben ze een leven lang om spijt te hebben over hun mislukte "offerdaad". En er zijn genoeg eilanden voor andere "kandidaten". Zij willen deze maatschappij niet, wel gooi ze er dan uit, voorgoed. Kunnen ze hun boodschap verkondigen tegen de leegte om hen heen. ..
 • Ronald De Meulder

  4 maanden geleden
  Dat ze in hun eigen land aanslagen plegen en niet in de landen die hun eten , onderdak en geld geven .
 • Eric Berckmans

  4 maanden geleden
  Hier of daar zullen ze wel eens door de mazen van het net glippen ,en dan is het prijs , gelukkig wordt extreem rechts goed in de gaten gehouden .
 • Robert Swillen

  4 maanden geleden
  Ja, resultaat men kan gemakkelijk in Europa komen . Zeker langst de middellandse zee.Waarom een aanslag plegen als het hier niet naar hun zin is, zou ze dan niet beter terug gaan waarvan ze gekomen zijn.