AFP
Volledig scherm
© AFP

Vijf vragen en antwoorden over het steeds groter wordende protest in Iran

Tijdens de protesten in tientallen Iraanse steden zijn nu al zeker 21 doden gevallen en raakten tientallen anderen gewond. Het gaat om de zwaarste protesten sinds 2009, maar waarvoor demonstreren de Iraniërs nu juist? 

18 reacties

 • Henry Pirel

  5 jaar geleden
  Kevin Dedonker, u zet de Wereld op zijn kop. Jaren aan een stuk horen wij van Iraanse leiders om de vernietiging van Israel en u komt met een fantasietjes dat Israël Iran zit te pesten. Waar haalt u toch zoveel onzin.
 • Andre Perneel

  5 jaar geleden
  Weeral het mooiste bewijs dat politiek en godsdienst de oorzaak is van alle ellende en miserie ,natuurrampen terzijde gelaten natuurlijk .
 • Francois Van Mol

  5 jaar geleden
  1 antwoord ! Het staat nog steeds op internet. "General Clark seven countries in 5 years" Het bewijs dat America steeds de vuile rol speelt en de brand sticht langs de achterdeur.Om dan achtereenvolgens te komen blussen met een brandweerauto met grote Amerikaanse vlag aan de voordeur. Men wil dat Europa overspoelt word door vluchtelingen. De simpele ongemakkelijke waarheid.
 • Pascal Surmont

  5 jaar geleden
  De oorzaak dat de gewone man niets voelt van de versoepeling van de sancties komt door de financiering van terroristische groepen zoals hamas, hezbollah en assad van sirie, meer uit leg moet er niet gezocht worden
 • raymond van der craen

  5 jaar geleden
  Een advies voor onze leiders. Moei u niet met binnenlandse zaken van een ander land. In ons eigen land zijn er problemen genoeg die op een oplossing wachten.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.