Hulpverleners plaatsen een scherm in een speeltuin waar een man om het leven is gekomen. Het slachtoffer overleed aan de gevolgen van een mishandeling
Volledig scherm
Hulpverleners plaatsen een scherm in een speeltuin waar een man om het leven is gekomen. Het slachtoffer overleed aan de gevolgen van een mishandeling © ANP

Vijf mannen die betrokken zouden zijn bij de dood van man (32) in speeltuin door de politie in vrijheid gesteld

De vijf mannen die zaterdag in Assen werden aangehouden na de dood van een 32-jarige man, zijn zondagavond op vrije voeten gesteld. Volgens de politie is niet gebleken dat de vijf het slachtoffer hebben mishandeld. De mannen blijven wel verdacht van betrokkenheid bij zijn dood.

48 reacties

 • princen yvon

  2 jaar geleden
  Zo ver komt het met de continue oppokende prietpraat van Wilders en Baudet, nagelopen door Rutten.
 • Pierre De Bie

  2 jaar geleden
  De Nederlandse justitie is al even rot en corrupt als hier in België. 5 moordenaars vrijlaten ongelooflijk, nu maar pronken over hetgeen ze gedaan hebben.
 • Lucaz Keizer

  2 jaar geleden
  Neem nooit of te nooit het recht in eigen handen.
 • Henri Dederen

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat de waarheid wordt uitgebracht want als men begint te jongleren met het woord privacy dan vrees ik dat we uiteindelijk weer niets zullen te weten komen.
 • Marianne Van Orshagen

  2 jaar geleden
  Ongelofelijk ! deze 5 mannen zijn hoe je het ook draait of keert moordenaars en moeten daarom gestraft worden, anders ziet het er in de toekomst niet rooskleurig uit als iedereen zomaar het recht in eigen hand mag nemen.