Joe Biden kijkt naar het aansteken van de lichtjes in de kerstboom met zijn vrouw Jill, zijn zoon Hunter, zijn kleinzoon Beau, en zijn schoondochter Melissa in Nantucket.
Volledig scherm
Joe Biden kijkt naar het aansteken van de lichtjes in de kerstboom met zijn vrouw Jill, zijn zoon Hunter, zijn kleinzoon Beau, en zijn schoondochter Melissa in Nantucket. © AFP

Vijf huurauto's die Biden gebruikte tijdens vakantie Thanksgiving op eiland Nantucket vatten vuur op luchthaven

Vijf wagens die de Amerikaanse Geheime Dienst had gehuurd voor president Joe Biden en zijn familie tijdens hun Thanksgivingvakantie op het chique eiland Nantucket, zijn in vlammen opgegaan op de luchthaven. Er is een onderzoek ingesteld.

  1. Maker ChatGPT lanceert nieuw programma dat kan nagaan of tekst is geschreven door ChatGPT

    Maker ChatGPT lanceert nieuw programma dat kan nagaan of tekst is geschreven door ChatGPT

    De maker van ChatGPT heeft nu ook een programma waarmee teksten die zijn geproduceerd op basis van kunstmatige intelligentie herkend kunnen worden. Teksten gemaakt door ChatGPT zijn over het algemeen niet zomaar te onderscheiden van teksten geschreven door mensen. ChatGPT levert daardoor problemen op, onder meer in het onderwijs, omdat het programma ook een paper of antwoorden op tentamenvragen kan formuleren.
  2. Kiev vreest dat “zwaarste gevechten nog moeten komen”

    Kiev vreest dat “zwaarste gevechten nog moeten komen”

    Oekraïne verwacht dat Rusland in het voorjaar een nieuw offensief zal starten, gevolgd door de zwaarste gevechten sinds het uitbreken van de oorlog. "We hebben een lange, zware weg achter de rug, maar ik besef dat de ergste gevechten nog moeten komen", wellicht in de komende twee à drie maanden, verklaarde de secretaris van de Nationale Veiligheidsraad in Oekraïne, Oleksij Danilov, in een interview dat werd uitgezonden op de Britse zender Sky News.