ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Vijf dingen die je moet weten over de Anonymous-hackers

Hackerscollectief Anonymous is sinds de aanslagen in Parijs op vrijdag 13 november meerdere keren in het nieuws gekomen. Zo verklaarde het collectief Islamitische Staat (IS) de oorlog in een videoboodschap en maakte het een lijst openbaar met gegevens van jihadi's. Wie zijn deze hackers en waarom verschijnen ze elke keer in het nieuws?

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.