Zeven brandweermannen raakten geblokkeerd door vallende brokstukken. Slechts twee van hen waren nog in leven toen ze eerder vandaag gered konden worden.
Volledig scherm
Zeven brandweermannen raakten geblokkeerd door vallende brokstukken. Slechts twee van hen waren nog in leven toen ze eerder vandaag gered konden worden. © REUTERS

Vijf brandweermannen komen om bij fabrieksbrand in Taiwan tijdens zoektocht naar slachtoffers

Bij een brand in een fabriek in Taiwan zijn zeven mensen, onder wie vijf brandweermannen, om het leven gekomen. Dat meldt de brandweer. De brand brak zaterdag uit in het acht verdiepingen tellende gebouw van een elektronicafabriek in het industriegebied van Taoyuan.

0 reacties

 1. De Croo hamert bij Europese leiders op noodzaak van grotere vaccinproductie en -verdeling: “Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is”
  8

  De Croo hamert bij Europese leiders op noodzaak van grotere vaccinpro­duc­tie en -verdeling: “Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is”

  In een brief aan Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Raadsvoorzitter Charles Michel breken premier Alexander De Croo en zijn Spaanse, Franse, Deense en Zweedse collega's een lans voor een productieverhoging van coronavaccins en het opschalen van de distributie naar alle uithoeken van de wereld. "Dit is niet alleen een morele en een politieke kwestie, maar ook een van epidemiologische aard. Wij zullen pas veilig zijn wanneer iedereen veilig is", schrijven ze.
 2. China laat beperkt aantal bergbeklimmers toe op Mount Everest

  China laat beperkt aantal bergbeklim­mers toe op Mount Everest

  China laat dit jaar maar een beperkt aantal bergbeklimmers toe om de Chinese noordzijde van de Mount Everest te beklimmen. Als voorzorgsmaatregel in het kader van de coronapandemie kregen slechts 38 bergbeklimmers een Chinese vergunning voor het klimseizoen, zo melden de staatsmedia vandaag. Twee jaar geleden beklommen 362 mensen nog de noordkant van de hoogste berg ter wereld, van wie er 241 de 8.848 meter hoge top bereikten.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”